Zwarte Els 2

9351XJ Leek

Tel :

050 21 10 030

Mail ons!

info@bedrijfsfeestdokter.nl

Waarom kies je voor de bedrijfsfeestdokter?

De Bedrijfs-FeestDokter, maakt het feest compleet!

 

Compleet of een gedeelte van jullie personeelsfeest: De Bedrijfsfeest Dokter kan met jullie het complete bedrijfsfeest organiseren. Of een gedeelte van het feest. Zo kan je bij ons terecht voor de allerbeste locatie, de leukste artiest, dj of band, overheerlijke catering, een knallende openingsact en sfeervolle aankleding van jullie feest.

Ervaring: De Bedrijfsfeest Dokter heeft met zijn team meer dan 2784 feesten ervaring. Zo verzorgden wij Bedrijfsfeesten voor o.a. TSN Thuiszorg, Philips, BMN, Hanos, Nefkens Noord, 60 Jaar Novatec, Combiwel, Van Calkar Bouwbedrijf, 25 Jaar Albert Heijn Hoogkerk, Casemier Bouw Management, Deloitte en het Provinciehuis Drenthe.

Groot of klein: Elk bedrijfsfeest doen we met dezelfde passie, 100% aandacht en liefde voor het vak.   

Onafhankelijk en officieel erkend: De Bedrijfs-FeestDokter is onderdeel van de Feestdokter, een onafhankelijk en officieel erkend artiesten bureau. Dit betekent dat wij niet alleen onze eigen feest locatie of band aan jullie adviseren. Maar gewoon de beste voor jullie feest. Zonder een meerprijs, passend binnen het budget maakt de BedrijfsFeestDokter ook jullie feest compleet!

Bedrijfsfeestdokter bands acts artiesten

Onze Werkwijze

1. Interesse?

Wil je een geweldig feest neerzetten? Daar helpen wij je graag mee. In overleg met jou organiseren we een feest dat je nooit meer vergeet. Neem nu contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

2. Vrijblijvende offerte

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag nu snel een offerte bij ons aan. Dat is uiteraard geheel vrijblijvend. In overleg met jou kunnen we een feest organiseren dat past bij jouw wensen en eisen, en dat binnen jouw budget valt.

3. Puntjes op de i

Op een goed feest loopt alles precies volgens plan. Alle details moeten kloppen. Wij zorgen er daarom altijd voor dat we in overleg alles tot in de puntjes uitwerken. Zo heb jij er geen omkijken naar, en kan je lekker genieten van het feest.

4. Draaiboek opstellen

Voordat we het feest organiseren, stellen we een draaiboek op met daarin alle plannen voor de avond. Zo weet jij ook precies waar je aan toe bent en wat je kunt gaan verwachten op de avond zelf.

5. Uitvoering

De avond is aangebroken: het feest kan gaan beginnen. Onze professionals begeleiden het feest en leiden alles in goede banen. Je gasten worden geheel in thema ontvangen, bediend en geholpen.

6. Evaluatie

Nadat het feest is gegeven, willen we natuurlijk graag weten of je tevreden bent. We nemen daarom altijd even de tijd voor een evaluatie. Zo weten we zeker dat jij het naar je zin hebt gehad.

Wij hebben feesten verzorgd voor o.a.:

VRAAG DE WINTERBROCHURE AAN

Benieuwd wat De BedrijfsFeest Dokter allemaal voor jouw bedrijf kan betekenen? Download de winterbrochure.